Sa stricam..doar la asta suntem buni


                  Privesti cerul impreuna cu stele lui care se armonizeaza atat de bine una cu alta.Dc oamenii nu se pot intelege mereu si simt uneori nevoia sa se indeparteze unii de altii ? De ce nu putem sa acceptam orice parere si simtim nevoia sa comentam,sa contrazicem,sa spunem ca nu e asa pentru ca noi vrem sa fie invers? Pentru o clipa mi-as dori sa putem fi altfel, sa legam o prietenie cu sfoara si sa nu o defacem niciodata din niciun motiv deoarece mereu ramane nodul ,chiar daca il legi la loc nu va mai fi la fel de rezistenta legatura odata rupta.

                   Spunem ca nimic nu ne va desparti niciodata , dar nu stii de unde apare un detaliu minor care rupe efectiv sfoara si o tine dezlegata ceva timp. Timp necesar pentru a nu mai putea fi legata cum era , pentru ca este precum pielea, isi revine ,dar ramane cicatricea si la orice intepatura ne aduce aminte motivul din cauza caruia avem cicatricea si circumstantele in care ne-am”lovit”.

                    Rupem doar din dorinta de a avea ce indrepta pentru ca ne plictisim in armonie? Am impresia ca deseori suferim de nebunie acuta pentru ca reactionam astfel.Chiar daca nu avem motive , noi le cautam , n-avem altceva mai bun de facut probabil…

                    Ne indepartam de unii deoarece altii par a fi mai buni,par a avea tot ceea ce nu avea cel de langa noi. Dar doar PAR a fi diferiti.

2 thoughts on “Sa stricam..doar la asta suntem buni

  1. 1 eu vreau sa-ti recomand sa numai folosesti prescurtarile de la mess 😀

    2 interesant articol,dar ai fost cam blanda

    3 eu as fi critic mai dur oamenii care tot “strica”…dar suntem oameni si facem deseori greseli si este foarte trist faptul ca uni oameni nu invata din greseli ci le repeta intotdeauna.

    4 Eu cred ca sunt o persoana foarte buna atunci cand e vorba “sa stric”,dar asta e… din fiecare experienta trebuie sa invatam.

    5 toate cele mentionate mai sus 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s