Inainte de aparitia Ei


[post cerut de buz]

               Intai un praf de nisip te avertizeaza ca va urma o furtuna..vantul creste viteza si vrea sa ajunga mai repede la destinatie..trece prin sufletele lor,trece printre copaci..trece de tot ..nu se lasa influentat de geamuri sau pereti.. Intr-un minut totul se incetoseaza si privelistea devine greu de observat ,avand in fata ei o perdea gri..

              O strop de ploaie..si al doilea..au fost de ajuns pentru incepea unei adevarate ploi..una rece..ploaia care a aratat toamna reala …care se grabeste sa ne invadeze..vroiam sa o rog sa mai intarzie macar cateva zile ..dar nu a vrut ..si e aici..si o acopera ..nu-i pasa… Dupa aproximativ 2 ore..cerul incepe sa se limpezeasca si se intrezareste si Ea..timida..isi arata un zambet dulce ,intampinand lumea.Nu se vede complet..dar nu-i nimic..curand..o vor cunoaste toti in totalitate!Picture 049

2 thoughts on “Inainte de aparitia Ei

  1. trece si de tine … sau prin tine si rascoleste tot . Atunci alergi prin vantul ce iti macina ideile prescrise ca antidot . Dupa un moment de panica , deschizi ochii si totul se restabileste . Dupa ploaie , mereu sunt momente de meditat … esti trist si in acelasi timp bucuros.. ai 2 stari pe care vrei sa le definesti de’odata .. iar mai apoi uiti de toate . Nimeni nu vede cum vezi tu luna … poate are ceva mai aparte , poate ca pentru tine inseamna ceva , iar pentru mine altceva … dar pe mine pur si simplu ma linisteste si imi pastreaza gandurile senine. tie?

    • hmm..e greu de definit starea in care ma aduce luna..depinde si ce forma are in momentul respectiv..luna plina e cea mai speciala..nu pot scrie aici de ce..am anumite amintiri legate de ea …. plus ca ..ma aseman cu ea ..sper ca ai inteles asta si din cele 2 posturi ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s