La multi ani blonde sister !


           
 
          Ne-am cunoscut pe FACEBOOK!!
Parca mai ieri intrebam cine e din grupa 2111 si ai fost singura care ai raspuns afirmativ cu un “like”..cred ca de atunci a fost o conexiune intre noi de s-a format o prietenie asa frumoasa intre timp si s-a pastrat pana acum , iar eu tind sa cred ca va dainui inca mult timp de acum inainte. Lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin – cum imi place mie sa spun. 
          Esti o persoana deosebita, dezinteresata – cel putin mie asta mi-ai dovedit pana acum , sociabila cu cine trebuie, autoritara in situatii delicate, dar o prietena buna mereu. Unii ne-au spus ca suntem surori, blonde amandoua, aproape la fel la caracter, desi tu mai tupeista asa,lucru care ar trebui sa il iau exemplu de la tine. 
        Desi specializarea pentru care am optat in anul urmator ne va “desparti” ,eu cred ca o sa ramanem prietene si ca, desi nu vom mai invata in sesiune sau pentru partiale pana la 3 dimineata , vor fi alte petreceri sau iesiri care ne vor ajuta sa adaugam poze la albumul prieteniei legate anul acesta. Prieteniile frumoase se uita greu . 
            Iti urez mult succes in viata, sa fii iubita, sa ramai la fel de puternica in orice situatie si sa devii ceea ce iti doresti ! 

 
           Nu uita ca la vara te astept in Galati ! 😀 

4 thoughts on “La multi ani blonde sister !

  1. multumesc pt cuvintele speciale:* nush ce cauti la feaa, iesi la jurnalism:)). eu nu ma pricep la chestii din astea dar iti multumesc>:D<:*:*

    • Am scris cu drag :* Lasa ca partea de “jurnalism” e asa ca un talent ascuns si care iese la iveala doar cand isi doreste el , inspiratia vine greu :)) :* :* >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s