Home …Where is my”home”?


       Odata cu venirea verii,pot spune ca am trecut si de primul an de facultate . Orice sfarsit are un inceput : sfarsit de an ,inceput de vacanta,cea pe care a asteptat-o orice elev/student de cand s-a incalzit vremea ,iar noi aveam de dat examene.Greu de invatat cand afara e asa frumos si orice te indeamna la plecat la plaja sau la plimbare. Dar am reusit sa trecem cu bine peste tot si acum putem sa ne bucuram din plin de vacanta.

Totusi in sufletul meu este un sentiment ciudat: mi se pare ca ACASA nu mai e acelasi,nu imi mai doresc la fel de mult sa vin cred. Asta tind sa cred ca se datoreaza asa-zisilor prieteni pe care ii aveam aici ,iar acum abia au timp sa raspunda la telefon,de iesit la o plimbare nici nu mai zic . E un sentiment destul de neplacut … cum se schimba unii .Dar sunt si cazuri ,prieteni cu care vorbesc la fel ca inainte,desi vorbim rar si suntem la distante mai mari .

Sper doar sa fie o vara frumoasa, cu intamplari neasteptate si placute, cu prietenii noi, cu altele uitate, o vara care sa adauge poze frumoase in albumul vietii .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s