La multi ani Mama!


Azi este ziua celei mai importante persoane din viata mea: mama. Imi pare rau ca nu pot fi, ca de obicei, alaturi de ea, dar toate gandurile mele sunt la ea si nici nu am plecat bine din tara ca imi e dor de ea enorm. Amandoua asteptam vara ca sa mai stam impreuna, tinand cont de faptul ca nu am venit prea des acasa in timpul anului, dar nu vom putea fi impreuna nici vara.  Sufletele ne vor fi aproape indiferent unde ne-am afla.

Mama e cea mai buna prietena a mea, desi nu ii spun des asta si multe alte lucruri pentru care o apreciez. Ea a stiut sa fie acolo mereu pentru mine, in cele mai bune momente, dar mai ales in cele mai dificile, ea ma sustine mereu pentru a duce pana la capat ceea ce imi propun, astfel incat sa nu renunt daca lucrurile se complica, ea  m-a invatat ca nu toata lumea te ajuta pentru ca vrea, ci multi sunt doar interesati, iar la relatiile respective trebuie sa renunti din timp.

In cei doi ani de studentie am simtit cu adevarat dorul de mama, am avut zile in care mi-am dorit atat de mult sa fiu acasa langa ea, dar nu puteam pentru ca aveam examene sau nu era o ora la care sa circule un tren/maxi-taxi spre casa si ma multumeam doar auzind-o la telefon. Nu stiu daca sunt singura, dar de multe ori pur si simplu nu pot sa ii spun toate cuvintele frumoase care as vrea, si incerc sa i le transmit printr-o privire, numai ca nu stiu daca mi le intelege in totalitate

Imi pare rau pentru toate momentele in care am tipat la tine sau nu te-am ascultat, desi nu am recunoscut niciodata. As vrea sa imi pot exprima mai usor dragostea pentru tine in cuvinte, dar uneori cred ca printr-o imbratisare spun mai mult decat 100 cuvinte.

Esti cea mai buna mama din lume, nu cred ca ar putea cineva sustine atat de mult un copil care nu mereu merita dragostea ta enorma !

Multumesc pentru toate dorintele indeplinite ! Nu cred ca am cuvinte suficiente pentru a-mi arata recunostinta!

Te iubesc mami ! La multi ani !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s