Review 2013                Pentru mine acest an a fost unul foarte bun, desi contine sintagma 13.  Singurul lucru de care imi pare rau este ca a fost prima data cand nu am fost acasa de ziua mamei si a trebuit sa o urez de la distanta.

A fost un an in care am reusit sa mai inchei 2 sesiuni fara restante si cu note acceptabile, in ciuda timpului limitat de care am dispus pentru a invata. Important este rezultatul, mai rar si cum ajungi la el.

A fost un an in care am continuat sa iubesc persoanele dragi si le-am indepartat pe cele care nu trebuiau sa mai insemne ceva pentru mine de mult timp.

Ma bucur ca am reluat legatura cu anumite persoane care mi-au fost prieteni si ca am descoperit ca inca suntem la fel de apropiati, in ciuda timpului care a trecut.

5

 

2013 va ramane in mintea mea drept anul in care mi-am indeplinit unul dintre visele mele : am vizitat NEW YORK-ul. Imi doream atat de mult si inca nu imi vine sa cred ca mi-am petrecut o vara in SUA. In ciuda lucrurilor care nu au fost cum ma asteptam, rezumatul experientei: abia astept sa ma intorc !

               Vreau sa multumesc indirect unui persoane dragi care m-a ajutat sa imi indeplinesc visul, dar si sa vizitez alte locuri minunate in care nu credeam ca voi ajunge atat de repede. Au fost unele dintre cele mai frumoase momente acolo si nu le voi uita niciodata. Uneori nu e suficient sa ajungi acolo, e important si cu cine. 

                     Pentru 2014 imi doresc sa petrec mai mult timp cu parintii, sa rad mai mult, sa imi pastrez prietenii pe care ii am si eventual sa imi fac si altii noi , sa vizitez locuri din Romania in care nu am fost pana in prezent, sa imi pastrez “palmaresul de sesiuni fara restante” si sa iau licenta (cu o nota buna) ..si nu in ultimul rand sa adaug alte amintiri frumoase in “albumul studentiei” .

Un an nou minunat tuturor !


1526587_709455049079850_2136077709_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s