Prietenii iti aduc fericirea oricand


Mi-a spus o persoana draga acum un an ca starea de spirit pe care o ai de ziua ta, te va urmari tot anul urmator. Cred ca a avut dreptate.  Am fost putin trista anul trecut si anul care a urmat a fost greu, atat in ceea ce priveste facultatea, cat si in viata personala : am “pierdut” multe lucruri, dar si oameni dragi, dar orice se intampla cu un motiv. Anul viitor ar trebui sa fie minunat pentru ca a fost o seara foarte frumoasa si m-am simtit minunat impreuna cu prietenii mei, mai vechi sau mai noi.
Mi-as fi dorit sa fiu in alta parte de ziua mea, de preferat undeva la mare, pentru ca acolo este locul meu perfect, dar oricum ar fi trebuie sa te bucuri de prezenta persoanelor de langa tine, mai putin de locul in care va aflati. 10492109_718678324853577_8364278248129745853_n

O parte din prietenii buni care se afla in Galati au fost alaturi de mine in aceasta zi importanta  si vreau sa le multumesc din suflet pentru ca, desi nu am fost intr-un loc deosebit , chiar am stat pe afara, au sarbatorit alaturi de mine si am ras impreuna, ne-am distrat. Sunteti speciali si va multumesc inca o data pentru tot. Una din prietenele bune mai vechi mi-a facut o supriza minunata, a venit cu un superb tot de inghetata la mine si mi-a cantat la multi ani pe neasteptate. Mereu mi-am dorit sa imi faca cineva o surpriza asa 🙂 Iti multumesc Oana. Am primit cadouri chiar si cu doua zile inainte pentru ca o persoana iti daruieste ceva de ziua cu prima ocazie daca vrea, indiferent daca e aproape de data respectiva sau nu. Imi pare rau ca nu am avut aproape si alti prieteni buni care sunt in orase distincte sau alte tari, dar poate anul urmator vom recupera.

Am primit numeroase urari, unele mai frumoase ca celelalte,  dar fiecare cu semnificatia ei si cu locul special pe care il pastrez in inima atunci cand mi le voi reaminti. Le multumesc tuturor care si-au amintit de ziua mea ( de bunavoie sau cu ajutorul facebook-ului) si au rupt 2 minute din timpul lor pentru a-mi scrie un mesaj dragut.

In concluzie, orice vara are o poveste, orice aniversare are o poveste si numeroase sentimente adunate, iar orice sfarsit de varsta (21), e un nou inceput. Welcome 22, please be  kind 🙂

cats 1 cats Photo0948

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s