Epidemie de melancolie


        Avem tendinta de a cadea des in plasa melancoliei odata cu venirea toamnei.Probabil e ceva in atmosfera care ne determina sa ne aducem aminte de intamplari petrecute cu ceva timp in urma, intamplari frumoase, de oameni pe care ne-am bucura sa ii revedem oricand…si oameni care in decursul a cateva luni s-au indepartat pana am devenit straini.                                               picture 088

        E toamna.Sunt frunze moarte langa arborii care le-au adapostit , sunt norii care aluneca pe cer ca niste aripi negre, vedem duhurile rele care par a ne vana. Incercam sa scapam..sa traim doar in prezent sau sa ne gandim doar la viitor,sa mergem inainte..dar ne trag inapoi,nu ne lasa sa uitam.Undeva in zare e luna.Sparge norii si ne lumineaza. Apare ca o moneda care ne-ar imbogati daca am atinge-o, care ne-ar trage ca un magnet sa ne desprinda de trecut,de clipele fugare ale ultimelor amintiri.

text_262

Melancolie..cuvant atat de simplu ,dar care te poate aduce in pragul unei stari atat de reci , incat ajungi sa te simti gol pe dinauntru. Poate fi provocata si de o simpla melodie, sau o fotografie care a marcat un anumit moment important al vietii.

  

       Dar…ce-ar fi fara amintiri ? N-am mai sti a deosebi binele de rau, n-am sti cum sa pretuim clipele care curg incontinuu  [ nu ca acum am sti..dar macar ne bucuram putin mai mult de ocaziile care le avem] , nu am sti cum a fost candva fericirea ,sau o parte din intregul ei .

Nu stii ce iti doresti,decat dupa ce ai si pierzi!

        text_154

 

  Parfumul amintirii ne imbata mereu ..nu putem trece pe langa ele fara a-l inspira putin..

 Dar toamna trece..vor veni sarbatorile..vom face cadouri..melancolia ne va parasi probabil curand ..:)

Sau nu ..

One thought on “Epidemie de melancolie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s